Новорічні свята відбулися

Новорічні свята - в ясельній групі "Сонечко" "Ялинка - веселинка!" та в дошкільній групі "Чомусики" "Новорічні пригоди та дива", принесли в Нововодолазький ДНЗ "Малятко" щасливі посмішки малечі, веселий настрій гостей та батьків.

Всі особливо готувалися до святкування. Музичний керівник Лариса Іванівна Лисенкова разом з вихователями Оленою Дмитрівною Чиряк та Вікторією Вікторівною Килипко, добре підготували свята для малечі.

Зоя Павлівна Зенькіна разом з працівниками дошкільного закладу перетворили зал у справжню новорічну казку, де виблискували яскраві сніжинки з казковим годинником, чарівні дерева з снігурами біля годівнички, зачаровувала і манила красуня – ялинка.
Батьки підготували для своїх діток карнавальні костюми і тому малюки виглядали просто неперевершеними. Самі ж діти вивчили пісні та віршики і виступали як справжні артисти.

У групі «Чомусики» всі присутні поринули у чарівну казку на яку були запрошені герої різних казок: «Буратино та Мальвіна», «Білосніжка та гноми», «Червона шапочка та Вовк», «Кіт в чоботях та кошенята», «Ніч та зірочки», «Зима», «Новий рік», «Цукерки», «Чарівник та Фея», «Снігуронька». У групі «Сонечко»: «Жабка», «Білочка, «Ведмедики», «Зайченята», «Лисички» та «Сніжинки».

Завітали на Новорічне свято Дід Мороз (тато Матвія Карамушки) та Снігуронька (випускниця Лілія Омельянчук). Вони співали і танцювали разом з дітками біля ялинки.

Кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства, від якого залежить чим закінчиться новорічна казка. Свято супроводжувалося чудово дібраним музичним матеріалом. Кожна дитина відчула невимовну радість отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки, про які потурбувалася Нововодолазька селищна рада.

Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади діткам і дорослим на цілий рік./Files/images/DSCF3020.jpg /Files/images/DSCF3024.jpg /Files/images/DSCF3034.jpg /Files/images/DSCF3043.jpg /Files/images/DSCF3045.jpg /Files/images/DSCF3046.jpg /Files/images/DSCF3054.jpg /Files/images/DSCF3056.jpg /Files/images/DSCF3066.jpg /Files/images/DSCF3067.jpg /Files/images/DSCF3069.jpg /Files/images/DSCF3073.jpg /Files/images/DSCF3078.jpg /Files/images/DSCF3079.jpg /Files/images/DSCF3084.jpg /Files/images/DSCF3088.jpg /Files/images/DSCF3091.jpg /Files/images/DSCF3093.jpg /Files/images/DSCF3096.jpg /Files/images/DSCF3099.jpg /Files/images/DSCF3100.jpg /Files/images/DSCF3101.jpg /Files/images/DSCF3103.jpg /Files/images/DSCF3107.jpg /Files/images/DSCF3121.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.