"Прощавай, садок рідненький!"

Дитсадочку, вірний друже!

Ми до школи вже йдемо.

Та тебе ми любим дуже

І у серці несемо.

31 травня 2018 року в Нововодолазькому ДНЗ «Малятко» відбулося випускне свято.

Випускники, разом з музичним керівником Лисенковою Ларисою Іванівною та вихователем Килипко Вікторією Вікторівною, для всіх присутніх приготували цікаву, гарну концертну програму «Подорож до чарівних країн». Дітки мандрували до країни «Знань», до країни «Співаків», до «Театральної» країни, «Музичної» країни. Розповідали вірші, гуморески, співали пісні, танцювали.

На свято, зі словами привітання та таночком, завітали також і молодші вихованці, яким також не буде вистачати у садочку їх старших друзів.
Ізюминкою урочистості, став виконаний прощальний вальс усіх діточок -випускників, який запам’ятається і залишиться в серцях на все життя не тільки у самих вихованців закладу, але й у всіх, хто завітав у той день на випускний до діток у садочок. Перший дорослий бал, коли дівчатка - як наречені у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті - і водночас прощальний вальс у дитячому садочку.
Згодом будуть інші випускні бали, але вже у школі. Але цей перший свій бал дітки не забудуть ніколи. Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців дитячого садочка. Попереду на них чекають незвідані далі, відкриваються тисячі доріг і стежинок, чекають шкільні парти...
В цей день всі дітлахи були нагороджені дипломами про здобуття дошкільної освіти та подарунками від Нововодолазької селищної ради.
Багато хороших слів було сказано в адресу випускників та їх батьків./Files/images/vipusk_2018/DSCF5203.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5205.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5208.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5214.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5217.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5222.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5226.JPG /Files/images/vipusk_2018/DSCF5245.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.