День здоров'я

У Нововодолазькому дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Малятко» 27 червня 2018 року було проведено День здоров’я «Малятко-здоров’ятко». Це дуже веселе свято, якого чекали всі дошкільнята. Мета заходу – охопити всіх дітей дитячого садка різними формами фізичного виховання; активізувати оздоровчу роботу в групах; створити атмосферу радості; формувати позитивно емоційний стан; розвивати рухові, творчі, комунікативні здібності малечі.

Підготували та провели захід вихователі груп Олена Дмитрівна Чиряк, Вікторія Вікторівна Килипко та музичний керівник Лариса Іванівна Лисенкова.

Протягом дня педагогічні працівники обговорювали з дітлахами користь загартування, необхідність мити руки й чистити зуби, правильно харчуватися тощо.

Але найбільшими бажанням у малят було погратися, адже гра – це характерна для дитячого віку потреба, яка дарує малюкам радість і насолоду. Дітлахи грали в різні ігри, спортивні естафети та співали веселі пісні.

Свята, які проходять в дитячому садку, дають малятам велику втіху та радість./Files/images/den_zdorovya/DSCF5332.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5334.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5336.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5354.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5360.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5370.JPG/Files/images/den_zdorovya/DSCF5373.JPG /Files/images/den_zdorovya/DSCF5359.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.