ДЕНЬ ЗНАНЬ

Країн багато в світі є. Та ти не шукай не знайдеш ніде Країну, де тільки малеча живе. Країна дитинства – це життя моє Країна дитинства – це щастя моє.

У цей світлий і радісний день – День знань – Нововодолазький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Малятко» Нововодолазької селищної ради розпочав 2019/2020 навчальний рік святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, кульками, прапорцями, танцями, піснями і веселими дитячими посмішками.

Для всіх малюків підготували святкову програму діти дошкільної групи під керівництвом музичного керівника Катериною Вячеславівною Нестеренко і вихователя дошкільної групи Олено Дмитрівною Чиряк, які творчо та з душею поставилися до її організації. В програмі свята прозвучали пісні про щасливе дитинство, про країну знань, проведені ігри-конкурси з усіма присутніми.

В цей день в ясельній групі "Сонечко" та в дошкільній групі "Чомусики" були проведені заняття на тему: «Україна - моя Батьківщина».

Вихованців і працівників закладу з початком навчального року привітала завідувач Тетяна Леонтіївна Кучеренко. Побажала усім здоров’я, yспіхів, натхнення, креативних ідей та творчості.

/Files/images/den_znan_2019/image1.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image3.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image4.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image5.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image6.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image9.jpeg /Files/images/den_znan_2019/ДНЗ Малятко 6.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image18.jpeg /Files/images/den_znan_2019/image17.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.