Батьківські збори у ясельній групі "Сонечко"

25 вересня 2019 року з батьками ясельної групи ДНЗ «Малятко» проведено батьківські збори, на яких були розглянуті важливі питання як для вихователів, так і батьків, у вихованні їхніх дітей.
На батьківськіх зборах були присутні не тільки вихователь та батьки, але й завідувач дошкільного закладу, яка ознайомила присутніх з пріорітетними завданнями роботи дошкільного закладу на новий навчальний рік.
Логопед, Ольга Ярославівна, надала корекційно-розвивальні вправи для розвитку мовлення дітей дошкільного віку, дали методичні та практичні поради батькам з даного питання.
Батьків, які привели дитину вперше до дитячого садка, цікавило питання адаптації дитини до колективу, тож вихователь групи Олена Анатоліївна, змістовно ознайомила батьків з даного питання, надала методичні поради, провела гру «Знайомство», та відповіла на запитання батьків, щодо виховання та навчання дітей.

/Files/images/batkzbori_25092019/image2.jpeg/Files/images/batkzbori_25092019/image3.jpeg /Files/images/batkzbori_25092019/image4.jpeg /Files/images/batkzbori_25092019/image8.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.