ЗИМОВІ РОЗВАГИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Здобувачі дошкільної групи "Чомусики"

Ось і настала довгоочікувана зима. А разом з нею і прийшов час веселих зимових розваг.Діти завжди з нетерпінням чекають снігу, адже ігри із снігом люблять усі.

Саме тому, 6 грудня 2019 року в ДНЗ "Малятко" вихователь дошкільної групи «Чомусики» Олена Дмитрівна Чиряк, довго не роздумуючи запросила всіх малят на зимову прогулянку - спостереження. Познайомила дітей із властивостями снігу: він білий, холодний, в теплі тане, на сонці іскриться. Показала, що у зими є свої природні таємниці, коли мороз сніг крихкий, а коли відлига сніг добре ліпиться. Діти разом з вихователем ліпили снігову бабу, грали в сніжки змагалися на дальність кидка в довжину. Прогулянки на свіжому повітрі сприяють зміцнення імунітету, ліплення снігових фігур розвиває творчість майстерність дітей, рухові ігри формують заряд енергії та позитивний настрій.

/Files/images/baba_sngova/image2.jpeg /Files/images/baba_sngova/image3.jpeg /Files/images/baba_sngova/image4.jpeg /Files/images/baba_sngova/image5.jpeg /Files/images/baba_sngova/image6.jpeg /Files/images/baba_sngova/image7.jpeg /Files/images/baba_sngova/image8.jpeg /Files/images/baba_sngova/image9.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.