"Масляна прийшла, весну принесла!"

Після різдвяних свят у дошкільний навчальний заклад «Малятко» прийшло свято Стрітення. Музичний керівник Лариса Іванівна Лисенкова добре підготувала музичний репертуар до свята. Так як в цьому році Стрітення припало на масляний тиждень, то у садку разом зі Стрітенням пройшло свято «Масляна прийшла, весну принесла!"

У народі вважають, що це День зустрічі зими з весною. Весна – довгоочікувана та бажана гостя, її закликають піснями-веснянками. Так і наші дошкільнята, разом з ведучою заходу вихователем дошкільної групи «Чомусики» Вікторією Вікторівною Килипко, закріпили звичаї і традиції, пов’язані з цим святом: водили хороводи, співали, розповідали вірші, зичили теплої та гарної весни.

Разом з Весною (Анею Базарною) та Зимою (Поліною Ліценко) діти каталися на каруселі, грали в рухливі ігри змагального характеру, від яких отримали задоволення, веселий настрій та бадьорість. Адже тільки рух може сприяє зміцненню здоров’я та підвищує імунітет малят.

Наприкінці свята малята поласували смачнючими млинцями, які приготувала кухар дошкільного закладу Зоя Олексіївна Наместнікова.

/Files/images/maslyana_2018/DSCF4773.JPG /Files/images/maslyana_2018/DSCF4774.JPG /Files/images/maslyana_2018/DSCF4800.JPG /Files/images/maslyana_2018/DSCF4803.JPG /Files/images/maslyana_2018/DSCF4806.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.