КОНТЕЙНЕРИ ДЛЯ ВИКОРИСТАНИХ БАТАРЕЙОК – НА ЗАХИСТІ ЕКОЛОГІЇ

Ні для кого не стане новиною інформація про шкоду, як батарейок, так і акумуляторів викинутих на смітник, а не утилізованих належним чином. По правді кажучи, лякає. Речовини, з яких вони виготовляються, є смертельною отрутою, як для екології, так і згодом для кожного з нас. Потрапляючи в грунт і підземні води, в результаті вони потрапляють в наш організм, викликаючи різні хвороби, часто смертельні.

У нашій країні є завод, який знаходитьсяу Львові, що займається переробкою використаних батарейок та акумуляторів, все, що від нас вимагається, це зібрати їх, а не просто викинути в сміттєве відро. Оскільки батарейки є невід’ємною частиною нашого життя – годинники, що працюють від батарейок, пульт від кондиціонера, акумулятори в фотоапарат, які хоча можна зарядити, але і вони не вічні – найкраще відвести спеціальне місце для збору пристосувань, що вийшли з експлуаатації.

У дошкільному закладі з’явився спеціальний контейнер для збору використаних батарейок і акумуляторів. Так кожен не байдужий до навколишнього середовища може принести до обладнаного контейнеру старі батарейки та акумулятори на користь нашого майбутнього.

Для того щоб змінити світ, іноді вистачає просто змінити щось в собі. Ви можете почати правильно утилізувати батарейки, тим самим роблячи навколишнє середовище чистіше, а також подаючи приклад оточуючим вас людям.

Ви врятуєте природу, а держава окупить свої витрати на переробку, а також отримає корисні для промисловості та медицини сплави./Files/images/budn_dnz/16.03.2018.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.