Пісочні фантазії

У дошкільному закладі влітку дітям досить багато часу виділяється для прогулянок. Існує величезна кількість літніх ігор для дітей на свіжому повітрі. Особливо люблять малюки ігри з піском і водою. Це є одним із засобів збереження та зміцнення фізичного й психічного здоров’я дошкільників.

Улюблена дитяча діяльність у літній період – будівництво з піску. Такі ігри не просто цікаві малюкам — вони ще й дуже корисні для їхнього розвитку. Ігри з піском і водою розвивають дрібну моторику рук, окомір, творчі здібності малюка.

Залучити малят до гри в пісочниці – це чудовий спосіб зайняти дітей, викликати у них непідробний інтерес, дати шанс розкрити свої таланти. Саме за допомогою ігор у пісочниці дітям надається можливість будувати власний світ, відчуваючи себе його творцем, господарем свого маленького казкового світу. Граючись у пісочниці малюки, відчувають себе справжніми чарівниками.

Педагогічний колектив закладу намагається зробити життя дошкільників повноцінним, цікавим, забезпечити високий рівень розвитку їхнього творчого потенціалу, зміцнити фізичне і психічне здоров’я малюків протягом літа./Files/images/budn_dnz/ПФ.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.