Всеукраїнський День дошкілля!

26 вересня 2019 року в Нововодолазькому ДНЗ «Малятко» відбулося свято, приурочене Всеукраїнському Дню дошкілля.

Наповнені любов’ю та щирими усмішками були вітання від маленьких вихованців ДНЗ. У піснях та віршах вони подякували за щиру турботу своїм наставникам, побажавши їм посмішок, здоров’я та наснаги.

Святкування Дня дошкілля, уже стало доброю традицією, нинішні урочистості – це ще одна можливість акцентувати увагу на важливості дошкільного виховання у формуванні особистості та подальшому житті дитини, показати творчий потенціал педагогів-дошкільників.

Ще ніколи в Україні проблема якості дошкільної освіти не мала такого важливого значення, як зараз, адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа і закладаються основи здоров’я. Саме на плечі вихователів лягає відповідальна робота в дошкільній ланціосвіти.

Селищна рада спільно з колективом дошкільного навчального закладу докладають усіх зусиль, щоб маленькі жителі громади росли здоровими та щасливими, мали всі умови для всебічного розвитку.
Свято підготували та провели Катерина Вячеславіна Нестеренко та Олена Дмитрівна Чиряк. Наприкінці свята, Олена Дмитрівна Чиряк, для всіх присутніх приготувала "Рецепт щастя"./Files/images/den_doshkllya_2019/image12.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image10.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image11.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image14.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image15.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image3.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image5.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image6.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image8.jpeg /Files/images/den_doshkllya_2019/image9.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.