"ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ"

Ходить осінь по дворах,
Ходить посміхається.
Наче в казці швидко ті
Кольори міняються.

"Осінній вернісаж", так називалося свято, яке пройшло сьогодні 23 жовтня 2020 року, в Нововодолазькому ДНЗ «Малятко». Підготували та провели цікаве захоплююче свято музичний керівник Тетяна Юльянівна Плавун та вихователь Олена Дмитрівна Чиряк. Чудове свято відмічалося своєю оригінальністю, емоційностю, різноманіттям художнього та музичного матеріалу.

На свято завітала «Чарівна Осінь» - Марійка Іванова, діти разом гарно співали, танцювали, читали вірші та грали в ігри, а насамкінець всі діти отримали сюрприз - повний кошик яблук від Чарівниці Осені.

Не обминуло свято і наших батьків. Хоча вони не були присутніми цьогоріч на святі, але вони приготували для дітей гарні українські костюми, разом з дітьми виготовили вироби із природного матеріалу, ікебани з овочів та фруктів, композиції з квітів, які стали прикрасою свята.

Святково прибрана зала, цікаве змістовне наповнення розваги, доречно підібраний музичний матеріал - це головні засоби піднесеного настрою, посмішок та гучних оплесків, що супроводжували захід.

/Files/images/osnny_vernsaj/image18.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image20.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image22.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image23.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image25.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image24.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image28.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image1.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image7.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image0.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image4.jpeg/Files/images/osnny_vernsaj/image12.jpeg /Files/images/osnny_vernsaj/image10.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.